TA DEL I FELLESKAPET, BLI MEDLEM!

Grimstad Næringsforening er pådriver for å sikre gode rammevilkår for næringslivet i møte med lokale, regionale og nasjonale myndigheter. Vi er en sentral arena for Grimstadregionens næringsliv, har oversikt over næringsutviklingen, samarbeider med og utfordrer kommunen, har regionale alliansepartnere og er aktive brukere av sosiale medier og nettside.

STERKERE SAMMEN!
«Jo flere vi er, dess større bredde vi representerer, desto sterkere blir vår stemme»
,  
Hanne Gulbrandsen, daglig leder.
GODE GRUNNER FOR MEDLEMSKAP:
 • NÆRINGSPOLITIKK
  Din bedrift blir del av en næringspolitisk pådriver. Vi arbeider for en strategisk og overordnet næringspolitikk som bidrar til å videreutvikle Grimstads konkurransekraft som vekstkommune i utviklingen av Agder som en av landets beste og mest forutsigbare næringsregioner.
 • NETTVERKSBYGGING
  Vi bygger nettverk for å bidra til forretningssamarbeid og kompetanseutvikling.  Dyrk relasjoner, bygg nettverk og møt kollegaer på tvers av bransjer, samarbeidsaktører og konkurrenter.
 • MØTEPLASSER 
  Invitasjoner til våre møter, kurs og arrangementer. Du og dine kolleger får tilgang til påfyll via våre faglige og sosiale møteplasser.
 • RESSURSGRUPPER
  Tilgang til og mulighet til å delta i ressursgrupper og fagnettverk og på tvers av bransjer. Næringsforeningen er en god diskusjonspartner i saker som opptar deg.
 • INFORMASJON 
  Informasjon i form av nyhetsbrev, pressemeldinger, sosiale medier og websider.
 • SYNLIGHET
  Bedriften din får omtale som nytt medlem i vårt nyhetsbrev. Din bedrift synlig på vår hjemmesides medlemsoversikt. Muligheter til å profilering av dine  bedriftsnyheter og nye ansatte i våre digitale kanaler.
 

KONTAKT OSS:
post@grimstad-nf.no
Tlf. 48 00 43 36

BESØK OSS:
Skolegt. 1B, 4876 Grimstad

POSTADRESSE:
Postboks 140, 4891 Grimstad

Copyright © Grimstad Næringsforening

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support