HL Bygg har i dag rundt tyve ansatte og en solid portefølje tømrer- og prosjektkompetanse. De er medlem av Norgeshus og leverer fra sine lokaler i Østerhus prefabrikkering av elementer til hus og hytter, oppføring av nybygg, rehabilitering, tilbygg, og egne prosjekter til kunder «i hele landet.»

Selv om HL Bygg så dagens lys i 2018/ 2019, representerer de flere ti-års erfaringer fra bryggebransjen. Svein Haugebo og Johan Fredrik Lehland har drevet solide virksomheter siden 80/90-tallet.

HL Bygg AS har en visjon om at alle ansatte skal ha tilfredsstillende kunnskap som omhandler tømrerfaget, det være å utføre håndverket med god håndverksmessig forståelse og stolthet, god produktforståelse og medmenneskelig innsikt og forståelse.

De bistår gjerne med rådgivning i forhold til beslutninger som skal tas gjennom hele beslutningskjeden alt fra valg av tomt, til valg av hus.

Når målet å være en foretrukket håndverksbedrift i nærområdet de selv har definert som Lillesand, Birkenes, Grimstad, Froland, og Arendal kommune, mener næringsforeningen de har god måloppnåelse når vi blir fortalt at de stadig utvider markedet, spesielt for sine prefabrikerte løsninger.

Fasinerende at det prefabrikerte byggeklosser kan skreddersys behov og monteres som «legoklosser» på tomten. Det gir både tids- og kostnadseffektive løsninger kundene verdsetter.Og – det gjør at HL-bygg har behov for mer plass.

Daglig leder, Johan Fredrik Lehland, kan fortelle om en koronaperiode som både har vært utfordrende med tanke på tilgjengelig arbeidskraft, endrede priser/ tilgang på råvarer, «køing» behandlingstid saker,  med det har også gitt muligheter som følge av økt etterspørsel.

Med et tyvetalls årlige søkeprosesser med kommunen, er Lehland tydelig i sine innspill med tanke pål å styrke forutsigbarhet og fremdrift for bolig-, og næringsetableringer i Grimstad.

Han ser optimistisk på fremtiden og er mener Grimstad snarlig trenger flere «spadeklare» næringsareal for å møte behov for vekst i eksisterende virksomheter og for å ta imot nye etableringer.

Næringsforeningen ser frem til å følge HL-Bygg fremover, takker for besøket og for tydelige innspill.
Bli bedre kjent med HL-Bygg her.


Fotoer: Grimstad Næringsforening

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support