Det var krisestemning i båtbransjen da alt stoppet opp med Covid-19 i mars i fjor. Så kom vårløsningen da «alle» skulle ha båt.
For daglig leder Anders Topland ble fjoråret ett av de beste omsetningsårene til Grimstad Bådsenter som omsatte for 125 millioner og hadde beste sesongstart på over 35 år.

Vi gratulerer 30-åsjubilanten, Grimstad Bådsenter AS, som nå har utsalg i 6 byer i Agder og Vestlandet. Rune Jørgensen startet i 1979 på damskipskaia og Topland har vært medeier siden 1995.

På bryggekanten bak Oddensenteret er det solskinnsdager, tross en hake – det er lite båter på markedet.
Trenden er snudd litt opp ned – De store båtene går først. Mye på grunn av barnefamilier som normalt reiser utenlands blir hjemme og ønsker stor båt.
Topland er glad for at Bådsenteret fortsatt har nye båter med god plass og fornuftige priser tilgjengelig for kommende kunder og mener gode skjærgårdsopplevelser ikke er avhengig av størrelse på båten.

Kilde: Artikkel i Grimstad Adressetidene
Foto: Screen shot fra GAT

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support