Næringsforeningens arrangement er en attraktiv møteplass. Nå gjør Grimstad Næringsforening grep for å bidra til å hindre ytterligere spredning av koronaviruset.

– Vi har valgt å kansellere/ utsette alle våre arrangement ut mars måned. Samtlige  av våre foredragsholdere og deltagere har fått beskjed om dette, og vi vurderer situasjonen fortløpende for møter lenger frem i tid, sier Hanne Gulbrandsen, daglig leder i Grimstad Næringsforening.

– Vi har fått tilbakemeldinger fra påmeldte deltakere og våre medlemsbedrifter om at dette er en klok beslutning.
Vi har valgt å kansellere for å bidra i det store arbeid for å forhindre ytterligere smitte. Selv om en del av våre møter er relativt små i nasjonal målestokk med 25-40 deltakere, tror vi det er klokt å ha så lav aktivitet som mulig i denne kritiske fasen. Informasjon rundt kanselleringen gikk 11. mars ut i en e-post til våre medlemsbedrifter og samarbeidspartnere.

– Vi vurdere situasjonen fortløpende med henblikk på arrangement lenger frem i tid, men har selvsagt ambisjon om å sette utsatte arrangement på agendaen  så snart situasjonen tillater. Dette vil vi komme tilbake til på hjemmesiden vår, i våre nyhetsbrev og på facebook-siden vår, understreker Gulbrandsen.

Vi ber om forståelse for vår beslutning.

Ved spørsmål kan daglig leder i Grimstad Næringsforening kontaktes på mail hanne@grimstad-nf.no eller telefon 48 00 43 36.

Praktiske linker:
NHO: Informasjon viktig for dersom er arbeidsgiver
Oppdaterte råd fra Folkehelseinstituttet
Informasjon fra Grimstad Kommune

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support