Velkommen til vår nye webside laget av studenter ved Universitetet i Agder.
Vi ønsker at denne siden skal bli en bruksside for næringslivet i Grimstad. Du som medlem kan gjennom å opprette en egen bruker legge ut egne nyheter, saker og arrangementer framover.

Likeså kan du gjøre endringer i din medlemsprofil både når det gjelder logo og kontaktinformasjon. Medlemsregisteret er manuelt overført fra den forrige websiden og det kan forekomme feil. Vi ser at noen mangler logoer og andre må få lagt inn nye. Sjekk gjerne ut din medlemsprofil som ligger alfabetisk. Det kan jo hende at informasjonen der må endres uansett. Det ligger filmer med bruksanvisning for deg som bruker her ” Bruk av nettsiden som medlemmer”. Kontakt oss for å få opprettet en egen bruker. Alle medlemmer og kontakter har mottatt en mail med mer detaljert informasjon om dette.

Vi bruker foreløpig den samme tjenesten for næringsarealer vi hadde på den forrige siden. Dette fordi det foregår sonderinger om en mer felles regional løsning mellom flere aktører på Sørlandet. Dette kommer vi tilbake til.

Androidappen ligger klar for de som vil laste den ned. Se instruksjonsvideoen her. Følg denne bruksanvisningen, da denne appen IKKE ligger i Google Play store. App for Apple er underveis.

Dersom denne siden skal bli levende må den brukes. Ta kontakt dersom dere har tips om saker vi bør skrive om.

Lykke til med ny webside alle sammen!

Kanskje du IKKE er medlem men ønsker det? Da går du bare inn her “Bli medlem” og kontakter oss.

Vurderer du å bli medlem?

Se filmen her om hvorfor du bør bli medlem i Grimstad Næringsforening

 

 

 

 

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support