Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

ÅPENT INFOMØTE MED VIKTIGE TEMAER FOR GRIMSTAD: “Enklere” å bygge i Grimstad fremover? & Status planlegging ny E18 i Grimstad?

28. november 2018 @ 16:00 - 18:00

Grimstad Næringsforening & Grimstad kommune inviterer til åpent infomøte på Grimstad bibliotek (stor sal):

“Enklere” å bygge i Grimstad fremover?

Hva kan du forvente av kommunen når du søker om å bygge? Hva forventer kommunen av deg når du søker?

Kommunalsjef for samfunn & miljø Heidi Sten-Halvorsen informerer om hvordan man skal gå fram i søkeprosesser for å få dette til å fungere effektivt for deg og Grimstad kommune. Du får veiledning og informasjon om hvilken hjelp du kan få.

Enhetsleder/plansjef for plan, miljø- & landbruksenheten Hans Tveitereid, Enhetsleder(konst.)for byggesaksenheten Johan Frederick Høyer Berntsen og leder av ressursgruppe for bygg, anlegg & eiendom i Grimstad Næringsforening Svein Erik Tomstad deltar.

Grimstad kommune (samfunns- & miljøsektoren) og Grimstad Næringsforening (ressursgruppe for bygg, anlegg & eiendom) har gjennom en samarbeidsprosess blitt enige om serviceerklæringer for bygge- og plansaker. Dette for å gi en tydelig informasjonsoversikt over hvilke gjensidige forventninger man har i søkeprosesser i Grimstad kommune. Disse dokumentene er ment som en oversiktlig hjelp for søkere. De vil være tilgjengelig på kommunens websider og brukes som veiledende for søkere og saksbehandlere. Dokumentene brukes i innlegget.

Åpent for kommentarer og spørsmål.

Status planlegging ny E18 i Grimstad?

Hva skjer i prosessen rundt ny E18-korridor i Grimstad?

Dette er en sak som mange er opptatt av både når det gjelder alternativer, framdrift og virkning på pågående prosjekter.

Enhetsleder/plansjef for plan, miljø- & landbruksenheten Hans Tveitereid informerer og innleder til samtale og spørsmål.

Dette møtet er åpent for alle interesserte både i næringslivet og Grimstads befolkning ellers!
Del gjerne info om dette møtet og ta med deg folk!
Velkommen!

Detaljer

Dato:
28. november 2018
Tid
16:00 - 18:00
Hendelse Kategori:

Sted

Grimstad bibliotek

Arrangører

Grimstad Næringsforening
Grimstad kommune
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support