Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Møteplasser UiA-Næringsliv

februar 9 @ 08:00 - 10:00

PÅMLEDING HER!
Frokostmøte: Møteplasser UiA-næringsliv
Tid: Tirsdag 9. februar kl 8-10
Sted: To be announced

Vi er stolte Grimstads relativt korte fartstid som studentby.
I bydel Campus frekventerer daglig ca 5-6000 studenter og ansatte og det leveres innovasjon og tjenester i “verdensklasse” fra Grimstad.
Likevel erfarer vi som en del andre studentbyer at UiA og næringslivets kjennskap til og om hverandre har et forbedringspotensial og det ligger mange uforløste samarbeidsmuligheter.
Grimstad Næringsforening tilrettelegger derfor møteserien “Møteplasser Uia-Næringsliv” der målet er å gi næringslivet og UiA kjennskap til hverandre gjennom bedriftsbesøk, speed-presentasjoner og erfaringsutveksling.

Dagens program slippes på nyåret.

Vårt næringslivet kan eksempelvis bidra med kompetanse, stillinger, utviklingsmuligheter og være sparringspartner og motivator. Studenter, forskere, forelesere og administrasjon på UiA kan by på mange muligheter for Grimstads næringsliv f.eks praksis-, internshipsmarbeid, bachelor- og masteroppgaver, kpmetnasetorv for stillinger og bedriftsinformasjon.

Arrangementet er åpent for våre medlemmer, studenter, forelesere og ansatte ved UiA.

SMITTEVERNHENSYN Covid-19 (Korona)
– Våre arrangement forberedes for gjennomføring ihht enhver tids gjeldende regler fra myndighetene, og frokostmøtet arrangeres i tråd med de smittevernsanbefalinger som ligger til grunn ved arrangementstidspunktet.
– Det er begrenset antall plasser på arrangementet.
– Påmelding gjøres ved å trykke på linken øverst på siden. Kun forhåndspåmeldte via linken over kan delta i arrangementet.
– Det tilrettelegges for og oppmuntres til god håndhygiene under arrangementet, og det oppfordres til overholdelse av 1-meters avstand.
– Dersom du er forkjølet eller har andre sykdomssymptomer, eller har vært utenlands siste uke, henstiller vi om at du holder deg hjemme, selv om du er påmeldt arrangementet.
– Skulle mot formodning nasjonale eller lokale føringer endres før gjennomføringsdag, vil det kunne medføre at arrangementet må kanselleres på kort varsel.

Detaljer

Dato:
februar 9
Tid
08:00 - 10:00
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support