Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

UTSATT PGA COVID-19: SENSOMMERFEST 2020

september 2 @ 17:30 - 22:00

SENSOMMERFEST 2020 – UTSATT
På grunn av nåværende covid-19 situasjonen er sensommerfesten dessverre utsatt inntil  vi ser det som forsvarlig og trygt å samle de fleste av våre  medlemmer og samarbeidspartnere. Vi  ser frem til å kunne ønske velkommen til en fin kveld “i samme ånd”  og utenom det vanlige hos vår samarbeidspartner Autostrada for medlemmer i Grimstads og Arendals næringsforeninger hos Autostrada så snart situasjonen tillater. 

SENSOMMERFEST 2020
Onsdag 2. september kl 17.30
Sted: Autostrada, Åsbieveien 58, Arendal
PÅMELDING HER!

Vi er i tradisjon tro glade for endelig å kunne invitere våre medlemmer og samarbeidspartnere i næringsforeningene i Grimstad (GNF) og Arendal (ANF) til felles årlig mingleaften. Koronasituasjonen gjør at det blir sensommerfest i år.
Våre foreninger jubilerer; GNF er  20-års jubilant  og ANF 15-års jubilant.
Grimstads samarbeidspartner, Autostrada, fyller 25 år i år og bidrar raust til  en innholdsrik jubileumskveld.

VI MARKERER: 15 ÅR + 20 ÅR + 25 ÅR = EN KVELD UTENOM DET VANLIGE 
Nasjonal sjarmør med internasjonale meritter, lokale idrettshelter,  kortreist servering, sneak-peak på Norges råeste bilutstilling.
– «Før-premiere» på Norges råeste bilutstilling fra klassisk Ferrari og raske Porscher til råe, spreke, spennende, nyttige og robuste kjøretøy
– Eksklusiv “up-close-and personal” med en av verdenselitens flotte idrettsutøver
– Jerv og Grane utfordrer verdenseliten
– Servering av kortreist mat og drikke fra Grimstad
– Mingling til sensommertoner

Endelig program slippes medio august.
Basert på behov settes opp felles transport t/r fra hhv Grimstad sentrum og Arendal sentrum.
Sensommerfesten er gratis for medlemmer i næringsforeningene i Grimstad og Arendal og arrangeres av næringsforeningene i samarbeid med Autostrada.

SMITTEVERNHENSYN Covid-19/OVID-19 (Korona)
-Alle våre arrangement forberedes for gjennomføring ihht enhver tids gjeldende regler fra myndighetene, og festen vil arrangeres i tråd med de smittevernsanbefalinger som ligger til grunn på festens tidspunkt.
– Det er derav begrenset antall plasser til årets fest. For å sikre bredde blant våre medlemsbedrifter, er hovedregelen i år to deltakere per bedrift.
– Påmelding gjøres ved å trykke på linken øverst på siden. Kun forhåndspåmeldte via linken over kan delta i arrangementet.
-Det tilrettelegges for og oppmuntres til god håndhygiene under arrangementet, og det 1 meters avstand skal overholdes.
-Dersom du er forkjølet eller har andre sykdomssymptomer, eller har vært utenlands siste uke, henstiller vi om at du holder deg hjemme, selv om du er påmeldt arrangementet.
-Skulle mot formodning nasjonale eller lokale føringer endres før gjennomføringsdag, vil det kunne medføre at arrangementet må kanselleres på kort varsel.

Eventuelle spørsmål kan stilles til post@grimstad-nf.no
Velkommen til Sensommerfest!

Detaljer

Dato:
september 2
Tid
17:30 - 22:00
Hjemmeside:
www.grimstad-nf.no

Sted

Autostrada
Åsbieveien 58
Arendal,

Arrangører

Grimstad Næringsforening
Arendal Næringsforening
Autostrada
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support