Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Skagerrak Business Summit 2018 i Hirtshals, Danmark

22. november 2018 @ 08:30 - 21:00

Bli med når vi samler danske og norske næringslivsfolk i Hirtshals for å få ny bransjespesifikk kunnskap, og for å skape forretningsrelasjoner på tvers av Skagerrak.
Vi gjentar de foregående års suksess, og inviterer danske og norske bedrifter til vår årlige næringslivskonferanse Skagerrak Business Summit torsdag den 22. november 2018 kl. 8:30-20:00. I år setter vi fokus på «Connectivity». Nettverk er en vesentlig del av næringslivet – både det digitale og det menneskelige, og derfor setter Skagerrak Business Summit fokus på dette. Vi lever i en foranderlig verden, hvor alt kan endres raskt, og hvor det er viktig å holde seg oppdatert. Se invitasjon her.
Konferansen og overfart med Color Line er gratis for deltakerne fra Norge, men deltakerne skal selv betale for kostnader til opphold.

Color Line er sponsor på fergeoverfarten til og fra konferansen. Du kan velge fergeoverfarter når du melder deg på. Se programmet for dagen og velg når du ønsker å reise.

Ny kunnskap i verdensklasse
Kom og hør om spennende ny kunnskap og konkrete nyskapende prosjekter innen de tre sektorene: maritimt, energi og IKT. Programmet byr på innlegg fra noen av de mest nyskapende og innovative bedriftene, samt forskning, i Danmark og Norge. Det vil dermed være et konkret og direkte innblikk i utviklingen innen disse sektorene. Foredragsholderne er også tilgjengelige for matchmaking, og vil selvsagt også nettverke med deltakerne under hele konferansen.
Matchmaking
Nettverk har en avgjørende betydning for samarbeidet mellom Norge og Danmark. For å understøtte dette ytterligere, introduserer vi i år en fasilitert matchmaking i form av 1-2-1 speed-dating-møter på 3 x 20 minutter, der du får mulighet for å komme i direkte kontakt med potensielle samarbeidspartnere og/eller kunder.
Når vi nærmer oss konferansen, får du tilsendt en link (om lag 3-4 uker før konferansen) hvor du fyller ut informasjon om deg selv. Her får du også mulighet til å se hvem du kan matchmake med. Du forplikter deg ikke før du fyller ut informasjonen. Det er også via denne linken, du velger opp til tre bedrifter som du ønsker å treffe.

Bli inspirert av andre erfaringer
Formiddagen byr på opplegg fra Norsk Industri som forteller om mulighetene innen den norske maritime bransjen. SE kommer og forteller om hva digitalisering egentlig krever av bedriften din. Den danske og den norske ambassadøren er også på programmet. De forteller om utviklingen av handelsrelasjoner på tvers av Skagerrak.
Konferansens tre fokusområder
Maritimt
Energi
IKT
Du har mulighet for å velge ett spor gjennom hele dagen, men du kan også velge å høre én sesjon innen hvert område. Felles for de tre fokusområdene er at en rekke eksperter deler av deres erfaringer og gir innspark til fremtidsperspektiver.
Hvem henvender konferansen seg til?
Konferansen er for deg som beskjeftiger seg med samarbeidet mellom Danmark og Norge, eller for deg som har en interesse i eller et ønske om å utvikle deg innen de tre nevnte fokusområdene. Konferansen har et kommersielt fokus – med et klart mål om at deltakerne utvikler nye handelsrelasjoner mellom Danmark og Norge.
Påmelding
Konferansen avholdes på Nordsøen Forskerpark, og avsluttes med middag kl. 17:00 på Nordsøen Ocenarium foran det store Oceanarium. Både konferansen og festmiddagen er gratis for de norske deltakerne.

Siste års middag var en stor suksess, og mange kom hjem med konkrete kunde- og samarbeids-kontakter. Ønsker du mot forventning ikke å delta i middagen, melder du deg fra under din påmelding.

De norske deltakerne betaler selv kostnader til opphold.
Color Line er sponsor på fergeoverfarten til og fra konferansen. Du kan velge fergeoverfarter når du melder deg på. Påmeldingsfrist 16. november.

Bestill overnatting
Vi har forhandlet en spesielt fordelaktig pris for deg som deltar, dersom du bestiller overnatting på Montra Skaga Hotel.
For bestilling av hotell kontakt: salg@skagahotel.dk og opplys at du deltar i Skagerrak Business Summit. Prisen er DKK 795,- for et dobbeltrom inklusive frokost.

Vi gleder oss til å se deg!

Med vennlig hilsen,

BusinessBroen Norge – Norddanmark, Business Region Kristiansand, MARCOD, House of Energy, BrainsBusiness, NHO Agder, Maritimt Forum, DIGIN, Innovasjon Norge, NODE, Color Line, Color Hotel Skagen, Fjordline

No show fee: DKK 1.000

Detaljer

Dato:
22. november 2018
Tid
08:30 - 21:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://businessaalborg.nemtilmeld.dk/230/

Sted

Nordsøen Forskerpark
Willemoes vej 2
Hirtshals, Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
http://nordsoenforskerpark.dk/

Arrangør

BusinessAalborg
Hjemmeside:
https://businessaalborg.nemtilmeld.dk/
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support