Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Næringslivsdagen 2019 -1.februar

1. februar 2019 @ 09:00 - 16:00

Sparebanken Sør har, i samarbeid med næringsforeningene i Arendal og Grimstad, gleden av å invitere til den årlige Næringslivsdagen.
NÅR: Fredag 1. februar kl. 11:00 – 17:30
HVOR: Arendal Kulturhus

TEMA FOR DAGEN:
Byutvikling
Hvilke trender kan vi se komme, og hvordan vil eiendomsinvestorene tilpasse sine investeringer?

Konferansier og foredragsholdere:

Rune Andersen har fått oppdraget med å være konferansier på årets Næringslivsdag. Med årelang erfaring fra TV, radio og flere kritikerroste forestillinger, vil han lose oss gjennom programmet på en fortreffelig måte.

Geir Bergskaug er administrerende direktør i Sparebanken Sør. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, Master of Business Administration fra INSEAD i Frankrike og har gått topplederprogrammet på Harvard Business School..

Robert Cornels Nordli har vært ordfører i Arendal siden 2015. Nordli representerer Arbeiderpartiet. En av ordførerens ambisjoner, på vegne av bystyret, er bl.a. at kommunen skal ta en sentral rolle i landsdelen og regionen ved å være en forutsigbar kommune for innbyggere og næringsliv.

Peder Syrdalen er administrerende direktør i Asko Agder og Regiondirektør for Norgesgruppen Agder AS. Han har styreverv i en rekke selskaper, og er bl.a. styrets leder i Arendal By AS og Tyholmen P- Hus AS.

Johan Martin Ugland er CEO i J. B. Ugland Holding AS i Grimstad. Visjonen til JBU er «Stolthet i å utvikle». J. B. Ugland Holding AS eier en rekke selskaper innenfor eiendom, entreprenørvirksomhet, shipping, investeringer og fornybar energi.

Tonje Frydenlund leder Oslo-kontoret til Snøhetta, og har også ansvar for selskapets virksomhet i Europa og Afrika. Tonje startet i Snøhetta i 2001 og har vært en del av ledelsen siden 2004.

Eileen Brandsegg er Norges eneste bylivsutvikler. Gründeren i Bylivsutvikling AS har 14 års erfaring med å utvikle byliv. Hun startet som city manager i Trondheim i 2004. Ansvarsområdene har vært strategi, utvikling og prosjektledelse av et stort antall prosjekter med formål om å styrke attraksjonskraften i sentrum.

Erling Fossen er forfatter, debattant og tidligere NRK-programleder. Han har en mastergrad i bygeografi, og er nå daglig leder i Oslo Metropolitan Area, en privatoffentlig forening for byutvikling i Osloregionen. Fossen står bak slagordet «By og land – mann mot mann».

BESPISNING
Kl. 11:00 spiser vi lunsj, og ca. kl. 15:30 blir det enkel servering.
Kl. 17:30 inviterer vi til bespisning i «Bankgården». Her vil det bli servert nydelig tapas fra Smag & Behag.

FESTAFTEN
Kl. 19:00 inviterer vi til festaften i Kulturhuset med de anerkjente artistene Helene Bøksle, Rune Andersen, Marius Roth Christensen og Tove Kragset. PS! Her gis det anledning til å ta med følge.

Vi serverer velkomstdrink i foajeen fra kl. 18:30.

PÅMELDING INNEN 23. JANUAR
For påmelding klikk HER  innen onsdag 23. januar.

NB! Ved påmelding må du opplyse om du ønsker å være med på bespisning i «Bankgården» og/eller festaften i Kulturhuset, og også om du ønsker å ta med følge på festaften.

Begrenset antall plasser.

SPØRSMÅL
Har du spørsmål vedrørende arrangementet, ta kontakt med Didrik Rannekleiv på tlf. 957 31 110 eller Merete Lie Seland på tlf. 924 65 279.

Velkommen til Næringslivsdagen!

Med vennlig hilsen
Sparebanken Sør og næringsforeningene i Arendal og Grimstad

Detaljer

Dato:
1. februar 2019
Tid
09:00 - 16:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Arendal Kultur & Rådhus

Arrangører

Sprebanken Sør
Arendal Næringsforening
Grimstad Næringsforening
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support