Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

UiA-EN RESSURS FOR DIN BEDRIFT

oktober 20 @ 08:00 - 10:00

PÅMELDING HER

Frokostmøte: UiA – en ressurs for din bedrift
Tid:   Tirsdag 20. oktober kl 8-10
Sted: UiA Campus Grimstad, møterom GRM C4 090/91, Jon Lilletunsvei 9, 4879 Grimstad

I Grimstad har vi en god tradisjon for samskaping og fin interaksjon mellom universitetet, nærmiljø og næringsliv. Tilgang til ressurser som bistår med caseløsning og mulighet til å rekruttere “fra øverste hylle” er noen av næringsgevinstene ved en universitetsby. Flere av våre medlemmer er i samarbeidsløp med UiA. Vi ser også at “veien inn” og “hvor starte dialogen med UiA” for noen kan synes utfordrende. Næringsforeningen og UiA ønsker bidra til økt kjennskap til hverandre og samarbeidsmuligheter  mellom  UiA og næringslivet og vil fremover invitere til ulike møteplasser  i møteserien “Møteplasser UiA-næringsliv.”

PROGRAM
8.00     Servering
8.25    Velkommen
8.30   UiA  – hvem, hva, hvor – tusener av muligheter? v/ Gøril Hannås Viserektor for samfunnskontakt og nyskaping på UiA
UiA – En ressurs og    medspiller for din bedrift? v/  Lene Tønnesen, UiA Karriere
SPOC  – ny næringskontakt for Tek.Real har ordet. v/ Andreas O. Wæhle
9.00    Vi samarbeider med UiA.  50 oppgaver –  gevinst  eller medarbeid for Nymo?  v/ Åsmund Knutson, Nymo
9.20     Hemmeligheter og  muligher.  v/ Hans Christian Garman-Johnsen,  fagansvarlig Masterstudie for Innovasjon og     kunnskapsutvikling på  UiA
Nysgjerrige og sultne!
Derfor interesserer disse fagene oss, oppgaver vi ønsker løse, oppgavetema vi ønsker oss, hvilke type stillinger håper vi på eter studiet? v/ Masterstudentene Innovasjon og     kunnskapsutvikling

Arrangementet er gratis for våre medlemmer.
Velkommen til frokostmøte hos vårt medlem og dagens frokostvert Uia.

SMITTEVERNHENSYN Covid-19 (Korona)
-Våre arrangement forberedes for gjennomføring ihht enhver tids gjeldende regler fra myndighetene, og frokostmøtet arrangeres i tråd med de smittevernsanbefalinger som ligger til grunn ved arrangementstidspunktet.
– Det er begrenset antall plasser på arrangementet.
– Påmelding gjøres ved å trykke på linken øverst på siden. Kun forhåndspåmeldte via linken over kan delta i arrangementet.
– Det tilrettelegges for og oppmuntres til god håndhygiene under arrangementet, og det oppfordres til overholdelse av  1-meters avstand.
– Dersom du er forkjølet eller har andre sykdomssymptomer, eller har vært utenlands siste uke, henstiller vi om at du holder deg hjemme, selv om du er påmeldt arrangementet.
-Skulle mot formodning nasjonale eller lokale føringer endres før gjennomføringsdag, vil det kunne medføre at arrangementet må kanselleres på kort varsel.

Detaljer

Dato:
oktober 20
Tid
08:00 - 10:00
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support