Fredag 12. oktober startet “AFTER WORK for ALLE” opp med mye folk og god stemning. Fra kl.16.00 til 19.00 var det en jevn strøm av folk som kom, ble og gikk. En del ble også sittende utover kvelden. Nærmere 70 personer var innom i løpet av kvelden. Praten gikk høyt og smilene satt løst. Kl.17 var det annonsert en overraskelse. Og overraskelse ble det; den internasjonale musikergruppa fra “Klassisk i sentrum” (som besøkte Grimstad i helga) dukket opp og ga de besøkende en “intimkonsert”  Universitet og Grimstad kommune var også representert blant de besøkende. Mange forskjellige typer bedrifter og næringer deltok..

– Dette er en uformell møteplass for alle som engasjerer seg i og for handel og næring i Grimstad! Vi tror at det å bli bedre kjent og snakke med hverandre gir et bedre samarbeidsklima og skaper nye ideer. Vi vil jo alle at Grimstad skal være i vekt og utvikling, sier daglig leder i Grimstad Næringsforening som sammen med Grimstad Min By inviterer til After Work.

Neste AFTER WORK for ALLE blir 9. november. Se her

“Klassisk i sentrum” ga “intimkonsert”

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support