«No ase hole»-policy! Be likable professional! Potensialet du bærer i deg interesserer vél så mye som historien du har med deg.
Agder har et mangfold av gründere, innovatører og etablerte virksomheter som ser muligheter, tør utfordre og har tro på at Norge kan ta sentral internasjonal posisjon i et bærekraftig, industrielt skifte.

Digitaliser, eller dø, andre mener det ikke lenger er innovasjon å digitalisere mens enkelte mener det ligger uforløste potensialer foran oss –  som næringsliv og akademia i Agder kan forløse sammen.
Hvem er de  – som virkelig innoverer og kjenner digitalisering på kroppen?  Hvilke tanker har de om morgendagens arbeidskraft og Norge og Agders muligheter? Hva skjer egentlig i bedriftene rundt campus, hvordan påvirkes de av valget, nasjonale og internasjonale rammevilkår?

Fikk du ikke med deg tanker fra10 av Agders fremoverlente bedrifter under 20på20 og Sofaprat i årets Starte Conecting Agder i Grimstad Kulturhus?

Se årets Start Connecting Agder her!

*Start Connecting Agder har som mål å bidra til å synliggjøre Agders varierte næringsliv og kompetansemiljø og motivere til relasjonsbygging og samarbeid på tvers. Arrangementet er et samarbeid mellom Grimstad Kommune, Grimstad Min By, Sparebanken 1 SR-bank, Gründer 365 og studentforeningen Start UiA.
Årets tema: Digital innovasjon.

Foto: Privat

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support