Vi ønsker Lillesands Sparebank velkommen som medlem i næringsforeningen, og velkommen til Grimstad.

Leif Christian Sten Jacobsen skulle tilbake til Grimstad så fort han var ferdig med utdannelse i Oslo – Det tok bare 18 år, men nå sitter 38-åringen i «førstelinjen» i bankens filial i Grimstad og hjelper kunder med det de måtte trenge av økonomisk rådgiving, enten det gjelder lån, sparing, plassering eller forsikring.

Lillesands Sparekasse er et selvstendig finanskonsern med en sentral rolle i mye av den lokale verdiskapingen. De er tradisjonsrik bank som tilbyr de tjenester publikum etterspør. De er en av få banker som opprettholder ordningen med betjente kasser samtidig som de har det nyeste av automatiske tjenester slik at kunder kan betjene seg selv via telefon og internett uavhengig av åpningstider og geografi.

Lillesands Sparekasse har  over 160 års historie, og er fortsatt levende opptatt av å bidra til positiv utvikling i nærmiljøet.

Du treffer dem sammen med Exbo Eiendomsmegling vis-á-vis Sorenskrivergården ved inngangen til Torskeholmen i Grimstad sentrum.

Her kan du bli bedre kjent med Lillesands Sparebank og Leif Christian

Foto: Lånt fra Lillesand Sparekasses Facebook-side.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support