Hvem er Grimstad Næringsforening?

Om Grimstad Næringsforening

Grimstad Næringsforening (GNF) ble etablert i 2000 og har som målsetting å tilrettelegge for at Grimstad kommune skal være et godt sted å etablere og drive næringsvirksomhet.

Grimstad Næringsforening er pådriver for å sikre gode rammevilkår for næringslivet. Vi er en sentral arena for Grimstadregionens næringsliv, har oversikt over næringsutviklingen, samarbeider med og utfordrer kommunen, har regionale alliansepartnere og er aktive brukere av sosiale medier og nettside.

GNF er organisert som en selvstendig forening med egne vedtekter. Gjennom rundt 150 medlemmer representerer GNF nærmere 400 virksomheter. Våre medlemmer spenner fra personlige selskap til internasjonalt rettede store virksomheter og representerer bredde både i antall og kompetanse. Flere interesserorganisasjoner er kollektive medlemmer. Det gjelder handelsstandens forening Grimstad Min By, Grimstad Bondelag, Fevik Næringsforening og Grimstad Håndverk- og Industriforening. Grimstad Næringsforening
STRATEGI
GNF skal fungere som en positiv, samarbeidende brobygger som bidrar til et bedre næringsklima, vekst, verdiskaping og forutsigbarhet i rammevillkår.
 • Vi skal jobbe for en næringsattraktiv kommune som etter arbeidsplasser først
 • Vi skal være Grimstadregionens viktigste møteplass
 • Vi skal lykkes sammen gjennom å tenke større enn oss selv
 • GNF skal ha en bærekraftig og lønnsom vekst
INNSATSOMRÅDER
 • Næringspolitikk/ rammevilkår
 • Nettverk
 • Kompetanse
 • Økonomi
Grimstad er en spennende sted å drive næring Her finnes profilerte virksomheter innenfor en rekke bransjer fra tech/ it, finans, meglere, rederier og offshore-rettet virksomhet til garasjeprodusenter, planteskoler, gartnerier, hånderksbedrifter, handel, servering og reiseliv.
2006 fikk byens høyskole universitetsstatus. Campus Grimstad utgjør sammen med Campus Kristiansand Universitetet i Agder. Totalt er nærmere 3000 studenter er knyttet til Campus Grimstad og her tilbys studier innen en rekke teknologifag opp til masternivå, lærerutdanning, og sykepleierutdanning, PhDs m.m. I tillegg er spennende utviklings og forskningsmiljøer som MIL, I4Helse, Norce, Care og Morrow Batteries kommende innovasjonssenter tilknyttet UiA og teknologiparken.
Grimstad er fylkets største jordbrukskommune og er en av Sørlandets raskest voksende kommuner. Det er et spennende sted å etablere seg, bo, arbeide og besøke.
Kontakt oss gjerne: post@grimstad-nf.no

Ta del i felleskapet! 

INNMELDING – KLIKK HER
 • NÆRINGSPOLITIKK Din bedrift blir del av en næringspolitisk pådriver. Vi arbeider for en strategisk og overordnet næringspolitikk som bidrar til å videreutvikle Grimstads konkurransekraft som vekstkommune i utviklingen av Agder som en av landets beste og mest forutsigbare næringsregioner.
 • NETTVERKSBYGGING Vi bygger nettverk for å bidra til forretningssamarbeid og kompetanseutvikling.  Dyrk relasjoner, bygg nettverk og møt kollegaer på tvers av bransjer, samarbeidsaktører og konkurrenter.
 • MØTEPLASSER Invitasjoner til våre møter, kurs og arrangement. Du og dine kolleger får tilgang til påfyll via våre faglige og sosiale møteplasser.
 • RESSURSGRUPPER Tilgang til og mulighet til å delta i ressursgrupper og fagnettverk og på tvers av bransjer. Næringsforeningen er en god diskusjonspartner i saker som opptar deg.
 • INFORMASJON Informasjon i form av nyhetsbrev, pressemeldinger, sosiale medier og websider.
 • SYNLIGHET Bedriften din får omtale som nytt medlem i vårt nyhetsbrev. Din bedrift synlig på vår hjemmesides medlemsoversikt. Muligheter til å profilering av dine  bedriftsnyheter og nye ansatte i våre digitale kanaler.

KONTAKT OSS:
post@grimstad-nf.no
Tlf. 48 00 43 36

BESØK OSS:
Skolegt. 1B, 4876 Grimstad

POSTADRESSE:
Postboks 140, 4891 Grimstad

Copyright © Grimstad Næringsforening

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support