UiA, NODE og Eyde-klyngen har sammen laget et nytt videreutdanningsstudium til ansatte i industri- og teknologibedrifter på Agder. Målet er å gi oppdatert kunnskap om fremtidens arbeidsliv, innsikt, og bidra til å gi bedriftene enda sterkere omstilling til det grønne skiftet.

Studiet «Transformasjonsledelse: teknologi, bærekraft og industri» er et videreutdanningsstudium på deltid, som fint kan kombineres med full jobb.
Sentrale tema for studiet er blant annet endrede rammebetingelser for industrien, ny teknologi og endrede arbeidsprosesser, ledelsesutfordringer i det nye arbeidslivet og innovasjonsledelse.
Studiet er åpent for alle søkere, uansett utdannings- og yrkesbakgrunn. Studiet har løpende opptak, og stenges for søking når tilbudet er fullt. Mer info her.
* Grimstad Næringsforening er en del av Fellesløft 2.0. der vi bidrar til kobling mellom UiA og næringsliv og  innspill til behov for kompetansepåfyll.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support