Fullt hus for Damenes Aften
Hanne Gulbrandsen Grimstad Næringsforening, Kamilla Aabel FK Jerv, Tonje Pettersen Galleri Grimstad. Foto: Beate Mikkelsen

Fullt hus for Damenes Aften

10. november 2023 | Tekst: GNF
80 påmeldte og fullt hus på vår første Damenes Aften i samarbeid med FK Jerv og Galleri Grimstad.
 

Vi ønsket invitere til en uformell arana. Responsen viser at vi traff et marked og at det er behov for en arena for erfaringsdeling der nettverksbygging og det å spille hverandre gode står på menyen. Det var en imponerende og flott variasjon i bredde, bakgrunn og kompetanse blant kveldens deltakere.
 

sier næringsforeningens daglige leder, Hanne Gulbrandsen.

Sammen med FK Jerv og Galleri Grimstad ønsket næringsforenignen legge til rette for en nettverksarena for de mange flotte kvinnelige ressursene som ikler ulike roller i Grimstads næringsliv. Med utgangspunkt i  de «tør, våger og vil» ble vi tatt med på fem inspirerende og ulike reiser. 
Det ble servert deilig tapas fra Galleri Grimstad, chips og nøtter fra Sørlandschips og smaksprøver på alkoholfritt øl fra Nøgne Ø.
Minglefaktor og stemning var høy og flere fikk i løpet av kvelden nye bekjentskap. 

En ekstra stor takk til Siw fra Resvik Foto, Sara fra Uldal Rådgivning, Hege fra Skinsation, Tiril påtroppende senterleder på Odden og Tonje fra Galleri Grimstad for rause innblikk i deres gründer- og businesshverdager.

Work-life-balance, hjerte for byen, våge skifte beite og følge drømmen, kaste seg ut på ukjent hav, være sulten, verdien av nettverk........... Les mer og se bilder fra kvelden i GAT.