Her er kommunens to nye kommunalsjefer
Grimstads to nye kommunalsjefer. Fra venstre: Lars Ole Hansen og Ole Skei Bekken

Her er kommunens to nye kommunalsjefer

26. juni 2024 | Tekst: GNF
De skal bidra til utvikling av de to nyopprettede sektorene; Samfunnsutvikling (her ligger næring) samt Investeringer og teknisk drift. Næringsforeningen gratulerer og ser frem til konstruktivt samarbeid for flere arbeidsdplasser, innbyggere og vekst for Grimstad.

Ola Skei Bekken (42) – Kommunalsjef Samfunnsutvikling 

Bekken er i dag enhetsleder for planavdelingen i Arendal kommune og har blant annet flerårig erfaring som enhetsleder plan og utbygging i Vennesla kommune. Han tiltrer 7. oktober. 
Skei Bakken gleder seg til å starte og sa til Agderposten:  

Det er flere grunner til at jeg velger å bytte jobb. Det er for det første kortere reisevei, men det er også et steg opp. Jeg ser det som en mulighet til i enda større grad å kunne bidra inn mot store samfunnsutfordringer i en kommune som er i en økonomisk presset situasjon. 

 

Lars Ole Hansen (47) - Kommunalsjef Investeringer og teknisk drift 

Hansen har de fire siste årene  ledet Kommunalteknikk i Grimstad kommune. Han har vært avdelingsleder på Blakstad vgs, byggeleder i Vegvesenet og startet egentlig  som gravemaskinsjåfør. Han tiltrer 5. august. 

Jeg ser fram til at Ola og Lars Ole starter i stillingene og kan bidra til å utvikle disse nyopprettede sektorene, sier kommunedirektør Magnus Mathisen.