Nytt medlem - Novus Visuals
Stian Ngo, gründer Novus Visuals

Nytt medlem - Novus Visuals

09. mai 2023 | Tekst: Grimstad Næringsforening

Gründer og «virtuell virkelighet produsent» Stian Ngo flyktet fra hobbybakervirksomhet i Stavanger til flere solfylte dager og studier i Grimstad. Med master i E-læringsteknologi og bachelor i Multimedia startet han Novus Visuals rett etter studiet, med mål om å bli størst innenfor virtuell og augmentert virkelighet (VR & AR) i Agder.

Hovedmålet mitt er å bruke VR & AR som en læringsressurs som man eksempelvis kan implementere i sykehus, på byggeplasser og skoler. 

Jeg vet at VR og AR har et enormt potensial til å være en stor ressurs innenfor læring som både kan spare tid og penger, sier den unge gründeren.


VISUALISERING FOR FREMTIDEN
 

VR, AR, brukeropplevelser, innovative læringsressurser.
Fra oppstart tidlig 2022 har Novus Visuals jobbet med aktører som Kilden konserthus, Applica training og Substans Film. De samarbeider tett med UiA og ønsker, sammen med statlige midler Å bidra til å skape innovative læringsressurser for regionens bedrifter.
Stian Ngo er generelt interessert i all type IT-teknologi og design, er løsningsorientert og rigger for at Novus Visuals skal være en attraktiv VR & AR-partner .

Næringsforeningen heier på unge som skaper sin egen og andres arbeidsplass.
Vi ønsker Novus Visuals velkommen som medlem i næringsforeningen, og ser frem til å følge Stians gründerreise fremover.

Bli mer kjent med VR, AR og Nouvus Visuals.