Velkommen til vårt nye medlem FK Jerv!
Kamilla Aabel, markeds-- og mediasansvarlig FK Jerv. Foto: FK Jerv

Velkommen til vårt nye medlem FK Jerv!

30. oktober 2023 | Tekst: GNF

FK Jerv føler seg modne til å finne nye partnere, samtidig som de bevarer sine gamle, og FK Jerv fant det defor naturlig å bli medlem i Grimstad Næringsforening. Vi har snakket med markeds- og medieansvarlig i FK Jerv, Kamilla Aabel, som gav oss en oppdatering på klubbens stemning og fremtidsutsikter.

FK Jerv har valgt å bli medlem i næringsforeningen av flere grunner, blant annet fordi vi har et økende fokus på å vise vårt ansikt mer utad - klubben ønsker ikke lengre å assosieres utelukkende i form av fotballkamper på stadioen. Nå vil vi også vise oss på forskjellige arenaer i Agder! 


Kamilla har troen på at et samarbeid med næringsforeningen vil hjelpe klubben med å realisere sitt mål om å utvide sin markedskrets,  eksponering og følgelig innflytelse, samt å komme i kontakt med nye samarbeidspartnere.  

Jervs visjon “Sammen skaper vi stolte øyeblikk” er forenlig med næringsforeningens og vi har tro på at Jervs ønske om flere samarbeidspartnere og anskaffelse av nye talenter vil realiseres.
Næringsforeningen ser frem til å skape gode synergier og samarbeid mellom Jerv´s sponsorer og medlemmene av Grimstad Næringsforening. En felles ambisjon for FK Jerv og GNF er å legge til rette for felles møteplasser neste år. Følg med på arrangementoversikten i kalenderen vår her.  

 

Styrker mangfold og inkludering innen idrett i regionen vår 
Det handler om mer enn konkurranse og aktivisering: idretten tilrettelegger for forbedret folkehelse, arbeidsplasser, skatteinntekter og økonomisk vekst. Ringvirkningene av klubbens betydning for Grimstad merket vi særlig i forbindelse med opprykket til 1. divisjon, i form av forbedrede besøks- og følgelig også omsetningstall for byen, og en atmosfære preget av økt entusiasme, energi og samhørighet under hjemmekampene!

 

Inkludering
Idretten og FK Jerv betyr altså mye for Grimstad og folket i form av både samfunnsøkonomi, underholdning, folkehelse, patriotisme, samhold og glede. 
Jerv´s verdier er “presterende", "inkluderende" og "lojalitet”, og de ønsker å gå foran som gode forbilder og ha fokus på å være inkluderende: Alle skal få muligheten til å være med å spille, uavhengig av bakgrunn, noe FK Jerv også proaktivt har anskaffet fondsmidler for å fasilitere for. 


Tilhørighet
FK Jerv er en klubb en stor del av Grimstads befolkning har et bånd til, og i likhet med disse mennskene får også Jerv´s spillere et spesielt hjerterom for klubben. Til sammenlikning med bedriften din er en spillerstab dynamisk – tidene-, behovene- ressursene- og selve spillet forandrer seg, og det medfører behov for omstillinger. For et idrettslag betyr dette blant annet utskiftning av spillere. Kamilla forteller oss at det i de fleste tilfeller er en svært trist affære for de spillerne som dessverre må forlate klubben, fordi det gode klubbmiljøet har skapt en sterk følelse av tilhørighet og samhold. Her kan vi se på FK Jerv som en ledestjerne i form av å skape et inkluderende arbeidsmiljø.  

FK Jerv skaper engasjement i byen vår!
Mange av våre medlemsbedrifter er Jerv-patrioter. Møtes vi i ettekant av en kamp lar det seg vanskelig gjøre uten at kampen blir et uanmeldt samtaltema på agendaen, på godt og vondt, blant både selvoppnevnte fotballeksperter og dem med mindre interesse fra denne ballsporten.

Still opp på kamp!
Vil du la deg inspirere av Jerv´s filosofi og holdninger som kan overføres til bedriftsmessige læresetninger, bli følelsesmessig engajert eller brekke av skjerm-underholdningen med et fysisk arrangement? Akkurat nå får du gratis inngangbilletter til sesongens siste fotballkamp mot Åsane på J.J. Ugland Stadion - Levermyr via FK Jerv sin hjemmeside: https://fkjerv.ticketco.events/no/nb/e/fk_jerv_mot_aasane 

 

Avslutningsvis har Kamilla et ønske til deg i næringslivet på vegne av Jerv, og det er at flere stiller opp på kamp. Ditt oppmøte og støtte på kampene betyr mye for Fotballklubben Jerv og spillerne!  
 

Fakta Fk Jerv
Klubben FK Jerv er over 100 år gammel, og ble stiftet i Vestregate i 1921 under navnet Vestergaten FK, senere endret til Djerv og fra 1923 til Fk Jerv. De siste 30 årene har Jerv vært Aust-Agders ledende fotballklubb. FK Jerv hadde også kvinnefotball på programmet i perioden 1972 - 1998 under navnet Amazon, før de forrtsatte selvstendig, fremdeles under navnet Amazon. FK Jerv er et av flaggskipene på sørlandet, og er en sport som skaper mye engasjement og følelser. Gjennom historien har vi fulgt klubben gjennom både opp- og nedturer, nasjonale og internasjonale spillere, stortider og perioder med mindre iver – Grimstads bånd til Jerv er til å ta og føle på.  
 
Historisk sett har Jerv siden 1945 aldri vært lavere enn nivå 4 i norsk fotball. Det var i 2014 at klubben gjorde sitt første gjennombrudd da de vant Oddsenligaen og for første gang rykket opp til 1. divisjon. De rykket ned igjen året etter, men i 2022 rykket de opp til Eliteserien hvor de holdt seg en sesong, og sørget samtidig for en liten oppblomstring for både befolkningen og næringslivet.