Vi ønsker Hos Oss velkommen til Grimstad og velkommen som medlem i næringsforeningen!
Far og sønn Andreas (t.v.) og Christoffer (t.h.) Tobiassen viser stolt frem både en av de mange åpningsgavene som ble gitt av entusiastiske innbyggere og et glimt av den flotte utsikten fra restauranten. Bilder lånt fra GAT.

Vi ønsker Hos Oss velkommen til Grimstad og velkommen som medlem i næringsforeningen!

30. april 2024 | Tekst: GNF, Beate Haugen
Restauranten Hos Oss som drives av far og sønn Andreas og Christoffer Tobiassen, har nå åpnet dørene på bryggekanten i Grimstad i tillegg til sin avdeling i Lillesand. 

Etter 6 måneder med intensivt renoveringsarbeid har Hos Oss og deres dedikerte håndverksteam transformer tidligere leilighet og forretning til en innbydende restaurant som tilbyr både sjarm, sjømat og lenge etterspurt mulighet til å nyte gode stunder og gode smaker langs byens fine sjøfront. 
Næringsforeningen var til stede under pre-opening fredag 26. april der lun atmosfære og gode mat- og drikkeopplevelser  ble servert av Hos Oss-teamet til fornøyde gjester. 

Nysgjerrig på  å se prosessen fra restaurering til åpning, lyst til å utforske den nyutviklede menyen eller høre de første gjestenes tilbakemelding? 
Da kan du følge Hos Oss Grimstad på deres nye Facebook-side.

Hos oss Grimstad den tredje i porteføljen
Far og sønn Tobiassen drifter nå hele tre konsept. Hos Oss på Fiskebrygga startet sin reise i Lillesand i 2017: "Hos Oss er en familiebedrift med god atmosfære og flott beliggenhet i sjøkanten, midt i hjertet av Lillesand." 
De har sommeråpen restaurant i Risør og har nå også åpnet Hos Oss Grimstad, ved vår beste sjøkant midt i sentrum, og blitt en del av byens flotte serveringsutvalg.

Far og sønn har siden oppstart lagt stolthet i maten de serverer og legger særlig fokus på kvalitet.

Vi kan fisk og sjømat, men har likevel en variert og jordnær meny med andre alternativer. Vi henter fisk direkte fra mæra under vår egen brygge og vi leker oss med kombinasjoner, samtidig som vi beholder noen signaturretter vi vet er en slager.

Hos Oss serverer noe for enhver. Foto Hos OssHos Oss serverer noe for enhver. Foto: Hos Oss

Eget selskaps-/ møtelokale
I tillegg til to etasjer med servering og uteservering tilbyr Hos Oss et eget lokale hvor bedrifter og private er velkomne til å booke neste møte og/eller selskap, med sentral beliggenhet i Smith Petersens gate 2.

Suksess avler suksess, sies det.
Hos Oss har som nevnt allerede bygget et varmt rykte, og har i mange år med stolthet kunnet si at "Hos Oss er en familiebedrift med god atmosfære og flott beliggenhet i sjøkanten, midt i hjertet av Lillesand." - nå er vi heldige å kunne si at vi finner samme tilbudet også hos oss i Grimstad!
Næringsforeningen heier på alle som bidrar til nye konsept som styrker Grimstads serveringsutvalg. Det er en glede å ønske den driftige familiebedriften velkommen til byen vår og til Grimstad Næringsforening. En tur innom for en hyggelig opplevelse ved sjøkanten anbefales!

VELKOMMEN TIL GRIMSTAD!