Surkål og Rødkål fra det blide Sørlandet – nå i alle Coop-butikker
Rødkål og surkål fra Smaken av Grimstad leveres av lokale bønder, blant annet fra Aanon Midstuen fra Reddal. Foto: Smaken av Grimstad

Surkål og Rødkål fra det blide Sørlandet – nå i alle Coop-butikker

26. oktober 2023 | Tekst: GNF
Ekte grovkuttet surkål og rødkål fra det blide Sørlandet blir nå tilgjengelig i alle Coop-butikker over hele landet. Endelig får hele Norge, fra sør til nord, muligheten til å smake vår surkål og rødkål fra Smaken av Grimstad – laget etter gode, gammeldagse tradisjoner og oppskrifter.
En enorm tillitserklæring 
I Grimstad er vi kjent for å ta det meste med et smil. At du fra denne høsten finner Smaken av Grimstad i Coop-butikken der du bor og handler, gir oss enda en grunn til å smile stort.
 

For oss er det en stor tillitserklæring fra Norges nest største dagligvareaktør at de tar inn våre produkter i alle sine butikker. Nå blir vi tilgjengelig i ca. 1250 butikker over hele landet. Vi er veldig stolte, og absolutt alle – fra de lokale dyrkerne, til de ansatte på fabrikken – gleder seg til å se produktene våre ute i alle Coop-butikkene, sier Marianne Sverdrup Hansen, salgs- og markedssjef i Smaken av Grimstad. 

 
Fra før er Smaken av Grimstad også å finne i Meny og et utvalg andre butikker i Norgesgruppen.
 
Flest soldager i Grimstad
Visste du at Grimstad er en av byene i Norge med flest soldager i løpet av året? I tillegg kommer det akkurat passe mye regn. Ikke bare gjør det gode klimaet noe med humøret til oss som bor her, det gir også perfekte vekstforhold for råvarene vi dyrker.

Som vi sier i Grimstad; smeigedaer gir jysla gode grønnsaker, sier Marianne Sverdrup Hansen med et smil.

 
Råvarer fra glade dyrkere
Råvarene som brukes i våre produkter leveres av lokale dyrkere, fra jorder som bare ligger en kort traktortur unna fabrikken. Våre dyrkere legger mye stolthet i å stelle godt med grønnsakene. Sammen med det gode Sørlands-klimaet gjør det at vi år etter år kan høste kål og andre grønnsaker av prima kvalitet, og gi hele det norske folk Smaken av Grimstad!
 
Fakta om Smaken av Grimstad
Smaken av Grimstad AS (org.nr. 997348494) ble etablert i 1917. I mer enn 100 år har vi levert produkter av høy kvalitet og forsynt storhusholdning, industri, dagligvaremarkedet og folk flest med blant annet surkål og rødkål, agurker, rødbeter og erter. Fellesnevnerne for våre produkter er god mat med lang holdbarhet, laget av sunne og kortreiste råvarer, levert av blide, lokale dyrkere.