– Vi har tro på arbeidet og prosessene som pågår i regionens næringsforeninger, og ser frem til å spille på lag med Grimstad Næringsforening, sier Trond Christoffersen som er Salgs- og markedssjef hos JM Auto AS. Vi ønsker å spille på lag med næringslivet, og vet at dette er en nøkkel til å kunne utvikle vår kundemasse og det å kunne nå våre salgsmål.
J-M Auto AS er forhandler av Volvo og Renault og har hatt fornøyde bilkunder siden 1989. I 2019 feirer vi 30-årsjubileum.
Det har vært litt av en reise, og mye av suksessen vår kommer av at vi er en pålitelig og solid bedrift med lokalt eierskap.
Gjennom lang tids fokus på kompetanse, ansvarliggjøring og eierskap til jobben, har vi klart å skape en atmosfære der du som kunde hele tiden er i sentrum.
J-M Auto AS møter deg med et topp moderne, 4000 kvadratmeter stort bilanlegg. Her viser vi deg våre nye modeller fra Volvo og Renault i romslige, delikate og innbydende omgivelser.
Som totalleverandør forenkler J-M Auto AS bilhverdagen for kundene. At vi er en one-stop-shop betyr at uansett hva du måtte ønske av bil og bilrelaterte tjenester, får du det hos oss, raskt og effektivt.
Vi har alt samlet på ett sted, slik at besøket til bilmekanikeren optimaliseres.
Hos oss finner du også delelager, vaskehall og dekkhotel.
Vi jobber i en bransje i endring, og det tar vi på alvor. Med et fremoverlent, positivt syn på utviklingen tar vi grep og finner unike løsninger i vår organisasjon som sikrer at kunden forblir i fokus.
Selvsagt satser vi også på topp kvalifisert arbeidskraft slik at du får en god opplevelse hos oss.
– Vi gleder oss til å ta fatt på et spennende samarbeid med GNF og til å vise frem hvem vi er, hva vi gjør og hvordan vi jobber.
Vi liker å se på oss som en tradisjonsrik og erfaren bedrift med solide røtter – med et ungt og fremoverlent sinn.
Og gleder oss til å bli bedre kjent med medlemsbedriftene i Grimstad Næringsforening, sier Christoffersen.
Og i løpet av møtekalenderen til GNF, vil vi invitere til et møtepunkt i våre flotte lokaler med fokus på bil, teknologi og nettverksbygging, avslutter han.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support