Grimstad lytter til sine gjester!
Svar på vår gjesteundersøkelse og bli med i trekning om et opphold for to på Strand Hotel Fevik eller et Grimstadkort på kr 1 000,-.

KLIKK-SVAR-VINN Gjesteundersøkelse 2021

Er du besøkende eller fastboende, familie, par, enslig, bedrift, ung eller gammel?  Vi ønsker  høre fra nettopp DEG!

Undersøkelsen handler om reiseinspirasjon, hva man har lyst til å gjøre på ferie generelt samt kjennskap og forventninger til Grimstad spesielt.
Undersøkelsen tar omtrent ti minutter å gjennomføre.

Takk for at du hjelper så vi sammen med våre opplevelsesaktører kan gjøre Grimstad til et ennå bedre reisemål – hele året.

Grimstad byr på internasjonale brand som Ibsen og Hamsun, Sørlandets flotteste skjærgård, lokale råvarer og kunsthåndverk av ypperste kvalitet, skjulte naturopplevelser, kulturskatter, og teknologi i verdensklasse.
Mulighetene er mange, og med samarbeid på tvers ønsker Grimstad legge til rette for videreutvikling av eksisterende og tilrettelegging for flere sesonguavhengige opplevelser tuftet på Grimstads skatter og våre gjesters ønsker.

Gjesteundersøkelsen ligger på Facebook og/ eller websidene til Visit Grimstad, Grimstad Min By, Grimstad kommune, Grimstad Næringsforening og flere av våre reiselivsbedrifter. Vinnere trekkes etter 21/8-21.

Undersøkelsen er en del av   Forprosjekt Destinasjon Grimstad  – et omforent destinasjonsutviklingsprosjekt for samhandlingsgruppen Grimstad Hele året. Grimstad Næringsforening er formell prosjekteier,  Grimstad Turistkontor har forestått prosjektledelse mens Egde Consulting har stått for ekstern prosessledelse.

Forprosjekt Destinasjon Grimstad skal bidra til å se på grunnlaget for hvordan vi med utgangspunkt i Grimstads skatter  og våre gjesters ønsker kan styrke Grimstad som helårs besøksdestinasjon.

Spørsmål – Kontakt Grimstad Næringsforening på post@grimstad-nf.no, tlf 48 00 43 36.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support