For å begrense spredning og smitte av koronaviruset i Norge er det innført nasjonale regler som får konsekvenser for alle, ikke minst for næringslivet på kost og lang sikt. Regjering og storting jobber kontinuerlig med tiltak som for å redusere smitte. Et bredt flertall på Stortinget har på kort tid samlet seg om strakstiltak for å bidra til å unngå unødige konkurser og oppsigelser samt sikre velferden til de som er akutt rammet av krisen.Partiene på Stortinget ble mandag 16. mars enige om en krisepakke for å begrense økonomiske tap som følge av korona-viruset. Her kan du se hva NRK melder fra dagens pressekonferanse.

  • Permitterte får full lønn i 20 dager. Staten dekker fra dag 3 til 20.
  • Arbeidsgivere skal bare betale sykepenger og omsorgspenger for de første tre dagene.
  • Selvstendig næringsdrivende og frilansere skal få en midlertidig inntektssikring

Foreløpig bistår Grimstad Næringsforening våre medlemmer ved å henvise til Regjeringens tiltakspakker og linker til relevant informasjon.
Vi imøteser gjerne dine innspill fra lokalt næringsliv, slik at vi eventuelt kan spille videre til politiker lokalt, regionalt og nasjonalt.
Grimstad Næringsforening er operative. Innspill og spørsmål anrettes til  daglig leder, Hanne Gulbrandsen, på
mail hanne@grimstad-nf.no eller telefon 48 00 43 36.

Nyttige lenker:
Regjeringens informasjon finer du her.
NHOs næringslivsinformasjon er samlet her
VIRKEs informasjon her
Folkehelsinstituttets oppdaterte informasjon
Grimstad Kommunes Informasjon

For ordens skyld: Alle nasjonale arrangement er utsatt eller avlyst. Dette gjelder også for Grimstad Næringsforenings arrangement. Vi forholder oss til de enhver tids gjeldende nasjonale føringer og  informerer  gjennom våre digitale kanaler.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support