Tom Fidjeland, mangeårig leder i Cameron og National Oilwell Varco, er ansatt som ny administrerende direktør i teknologiklyngen GCE Node.

– Vi er veldig glade for å presentere Tom Fidjeland som den permanente administrerende direktøren i GCE NODE. Han har nær 30 års erfaring fra olje- og gassindustrien og er en høyt respektert leder både i Agder-regionen og i Houston, sier Eirik Bergsvik, styreleder i selskapet.

– Jeg ser fram til å gå i gang. Jeg har sittet i styret i en årrekke og er godt kjent med organisasjonen, de deltakende selskapene og rollen som en av de fremste næringsklyngende i Norge, sier Fidjeland, som også er nestleder i UiA-styret.

Fidjeland har vært toppsjef i Cameron Sense i Kristiansand, men hadde også en ledende stilling for Cameron i Houston i to år. Før han begynte i Cameron i 2013, tilbrakte Fidjeland 20 år i National Oilwell Varco Norge som VP Drilling Equipment Engineering.

Fidjeland overtar jobben 1. august. Han erstatter Høye Høyesen, som har fungert som midlertidig leder siden begynnelsen av mars.

Foto: Pressemelding GCE Node

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support