Med næringslivet som viktige lagspillere tilrettelegger og skreddersyr Frisk Utvikling opplegg både for deltaker og arbeidsgiver. Ansatte, ledere og eiere har et genuint engasjement for Frisk Gruppens samfunnsbidrag. Frisk Gruppen leverer tjenester innen arbeidsinkludering, spesialisthelse, og bedriftshelse, samt HMS, medisinske klinikker og har gjennomen årrekke videreutviklet sines tjenester i nært samarbeid med kunder og tjenestemottakere.

– Vi følger mennesker i en periode av livet der de trenger profesjonell bistand for å nå nye mål. Dette kan ofte være en livsfase preget av usikkerhet og sårbarhet. Vi føler et stort ansvar i den rollen vi har, og vektlegger rask og riktig innsats tilpasset den enkelte sine behov, sier Ingjerd Ekeberg-Sørensen, avdelingsleder avklaring og oppfølging hos Frisk Utvikling i Lillesand.

Frisk Utvikling  er en del av Frisk Gruppen. Deres avdeling for arbeidsinkludering har omfattende kompetanse og erfaring innen feltet karriereveiledning og leverer arbeidsmarkedstiltak til NAV. Søstervirksomheten Frisk Spesialist leverer spesialhelsetjenester inkludert bedriftshelsetjenester og medisinsk klinikk. Frisk Gruppens tverrfaglige fellesskap bidrar til stor faglig beredde på konsernnivå, og selskapene samarbeider om kompetanseutvikling, digitale løsninger, administrasjon og støttefunksjoner.

Du kan gjøre en forskjell
Flere og flere arbeidsgivere erfarer at det lønner seg å tenke utradisjonelt når de rekrutterer.
Arbeid er viktig – både for enkeltmennesket og samfunnet, og det er helsefremmende.
Du kan som arbeidsgiver bli med, utgjøre en forskjell og ta et samfunnsansvar i inkluderingsdugnaden.

Nær kontakt med lokalt og regionalt næringsliv er en stor del av grunnlaget for Frisk Utviklings virksomhet. Kontaktflaten mellom Frisk Utvikling og næringslivet oppstår gjerne ved at  en virksomhet  enten har  sykemeldt arbeidstakersom får bistand fra Frisk Utvikling, eller  virksomheten har ledige stillinger som kan være aktuelle får arbeidssøkere som får bistand fra Frisk Utvikling. En viktig rolle for selskapets karriereveiledere er å være ressurser og sparringspartner for næringslivet.

Frisk Utvikling, avdeling Lillesand har 14 veiledere som enhver tid arbeider for å bistå mennesker tilbake til jobb og en verdigere hverdag. De er opptatt av raushet og likeverd, og at mennesker som av ulike grunner havner utenfor arbeidslivet fortjener en ny sjanse. De tilrettelegger, skreddersyr opplegg både for deltaker og arbeidsgiver.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support