Vi ønsker Nortel velkommen som medlem i Grimstad Næringsforening, ser frem til å følge dem og til å samarbeide med Nortels bedriftsrådgiver Alex G. Ohnstad om gode betingelser for næringsforeningens medlemmer.
https://www.nortel.no/

1-åring med klare ambisjoner og klar for børs
Nortel er utfordrer til gigantene Telenor og Telia i bedriftsmarkedet for mobil, og har satset utelukkende på små og mellomstore bedrifter. Siden lanseringen i slutten av september i fjor har selskapet fått inn 3600 kunder med totalt 14 000 sim-kort.
– Vi er en utfordrer etablert av erfarne personer fra bransjen, og vi har satset på en neglisjert del av markedet. Nortels teknologiske plattform er fleksibel og vi har en forretningsmodell som lett kan skaleres. Det har gjort oss i stand til å drive innovasjon samtidig som vi har vært en knallhard konkurrent på pris. Nortel er derfor godt posisjonert for sterk vekst og lønnsom drift i fremtiden, sier gründer og administrerende direktør Christian Pritchard.

Fri data
Nortel var første selskap som tilbød fri databruk til en fast, lav pris. Det regner Pritchard med vil være en enda større konkurransefordel når 5G-nettet introduseres i Norge.
– Vi regner med at databruken på mobil vil stige dramatisk, og vårt konsept er laget for å håndtere de nye forretningsmodellene som da vil tvinge seg frem. Med 5G vil det dessuten åpne seg et nytt marked for fast mobilt bredbånd hvor vi skal konkurrere med de to store aktørene som tilbyr bredbånd gjennom kobber og kabel-TV, sier han.

Sterk vekst, fremtidsambisjoner og på børs etter ett år
Nortel varsler at det går på børs og henter ny kapital for å akselerere veksten ytterligere. I løpet av 2021 forventer Nortel å ha bedriftskunder som til sammen har 39.000 sim-kort og i 2025 skal selskapet ha 142.000 sim-kort.
I tillegg til noteringen på Merkur Market, vil de hente 75 millioner kroner for å finansiere den akselererte vekstplanen.
– Vi visste at Nortels potensiale var stort, men de siste 14 månedene har vist at kraften i konseptet er enda større enn vi hadde sett for oss. Derfor har styret konkludert med at en notering på vekstbørsen Merkur Market er et naturlig og riktig steg for å utvikle selskapet videre, sier styreleder Arild Hustad.

 Egen medlemsfordel til deg fra Nortel: Medlemsfordel-Grimstad Næringsforening fra Nortel

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support