Serit har lang fartstid på Sørlandet, og har i dag tre lokalkontorer; Arendal, Kristiansand og Lyngdal.
Utviklingen i områdene rundt Grimstad er spennende og Serit har et ønske om å være med på utviklingen ved å bygge forståelse, samt kunnskap innenfor IT og det digitale skiftet bedrifter står ovenfor.
Bedrifter i Norge er generelt langt fremme på å tilegne seg ny teknologi, men behov for rådgivning og hjelp til å kunne utnytte de nye «it-verktøyene» blir større og større.
Det å jobbe riktig, er i mange tilfeller avgjørende for om man lykkes eller ikke for dagens bedrifter.
Gjennom samarbeidet med Grimstad Næringsforening håper Serit å kunne bidra til at lokale bedrifter tilegner seg ny kunnskap og at dette resulterer i høyere effektivitet og mer lønnsomhet.
Serit sin styrke er gode, fleksible og innovative IT- løsninger. Sammen tilpasser vi våre tjenester til din organisasjon, slik at resultatet blir optimalt.
Kvalitet i alle ledd er et nøkkelbegrep for Serit, og våre rådgivere og konsulenter vil gjennom høy kunnskap og stor entusiasme, bidra til at små og store bedrifter utnytter IT som et effektivt redskap for å nå sine mål.
Vi gleder oss til et langt og lukrativt samarbeid med Grimstad Næringsforening, sier Trond Marius Gabrielsen, leder salg & marked ogJørgen Stokkan, markedsansvarlig(på bildet fra venstre)

Sjekk de gjerne mer ut her

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support