SKAGERAK BUSINESS SUMMIT 2019 – Bli med når det settes fokus på KUNSTIG INTELLIGENS OG BÆREKRAFT under årets Skagerak Business Summit i Kristiansand. Norsk og dans næringsliv samles for å bygge forretningsrelasjoner på tvers av Skagerak.
Kom og hør om banebrytende kunnskap, praksis og innovative prosjekter fra de mest nyskapende bedriftene og de fremste forskerne i Danmark og Norge.
«Bærekraft og kunstig intelligens knyttet mot det maritime og bygg».Bærekraft gir spennende muligheter for differensiering og viktig konkurransefortrinn. Kunstig intelligens omfatter stadig flere, er mer enn «sience fiction» og gir for mange konkret fordeler. 

Tidspunkt: Tirsdag 12. November kl 8.30
Sted: Hotel Radisson Blue Caledonien, Kristiansand
Påmelding: Her

Foredragsholderne er tilgjengelige på speeddating-delen, og selvsagt i forhold til nettverksbygging under hele konferansen. Speeddating nettverket har en avgjørende betydning for samarbeidet mellom Norge og Danmark – og for ditt utbytte av konferansen.  Speeddatingen er 1:1-møter på 3 x 20 minutter. Her har du mulighet til å komme i direkte kontakt med potensielle samarbeidspartnere og/eller kunder.
Når du har meldt deg på konferansen, vil du motta mer informasjon om påmelding til speedatingen.

PROGRAM:
08.30 REGISTRERING OG FROKOST
09.00 VELKOMST v. ordfører, Kristiansand Kommune
09.10 PRESENTASJON AV DAGENS PROGRAM OG KONSEPT v. Trond Madsen, NHO Agder
09.15 SAMARBEID OVER SKAGERRAK v. Aud Kolberg, Norges ambassadør i Danmark og Jarl Frijs-Madsen, Danmarks ambassadør i Norge
09.35 ARBEID, LYKKE OG KUNSTIG INTELLIGENS v. Morten Goodwin, professor i kunstig intelligens ved Universitetet i Agder
Når dataprogrammene lærer noe, sier vi at de får en intelligens – en kunstig intelligens. Det mangler ikke på profetier om hva vi kommer til å bruke kunstig intelligens til i fremtiden. Men sannheten er at virkeligheten kan komme til å overgå selv de mest fantasifulle forslagene. I Norden har vi en unik sjanse for å komme til å dominere fremtidens viktigste teknologi – men vi skal ikke regne med å komme sovende til det. Morten Goodwin vil fortelle om hvordan vi kan gjøre kunstig intelligens til god forretning.
10.10 BÆREKRAFTI PRAKSIS
10.45 NETTVERKSPAUSE
11.00 VALGFRI SESJON 1.
12.00 LUNSJ/ARRANGERT MATCHMAKING v. flermannsbord med bord-leder
13.00 SPEEDATING Arrangert i form av 1 : 1 møter på 3 x 20 minutter
14.00 VALGFRI SESJON 2
15.00 NETTVERKSPAUSE
15.30 VALGFRI SESJON 3
16.30 PROFITT ER ET FATTIG ORD FOR SUKSESS v. Nicoline Olesen, Partner, B Corp
Bli inspirert av et opplegg om hvordan bærekraft kan bli en verdiskapende del av forretningen, slik at man ikke konkurrerer om å være best i verden, men om å være best for verden.
16.45 OPPSAMLING v. Trond Madsen, NHO Agder
16.50 UNDERHOLDNING v. Det norske Brenneri – foredrag og smaking
17.30 FESTMIDDAG
21.00 TAKK FOR I DAG – OG AVSLUTNING

Hvem er konferansen for?
Konferansen er for deg samarbeider mellom Norge og Danmark, og ikke minst for deg som har interesse for – og ønsker å få den nyeste kunnskapen om – bærekraft og kunstig intelligens. Konferansen har et kommersielt fokus med et klart mål om at deltakerne utvikler nye handelsrelasjoner mellom Norge og Danmark.

Fakta om Skagerak Business Summit:
Årlig konferanse som har som formål å skape nye forretningsmuligheter på tvers av Skagerak. Konferansen er annethvert år i Norge og Danmark og har allerede skapt nye forretningsmuligheter for en rekke virksomheter. Konferansen er et samarbeid mellom blant andre Aalborg, Hjørring og Kristiansand kommuner, NHO Agder, Innovasjon Norge, Digin og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Prisen for konferansen og middagen
For medlemmer av Grimstad Næringsforening: NOK 1200.- ekskl. mva
For ikke-medlemmer: 1800.- ekskl mva
Bindende påmelding!

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support