Torsdag 28/11 var avslutningsdag for sesongens Digitaliseringskurs. Hele 25 bedrifter har gjennom høsten fått inspirasjon, læring og påfyll. Stor takk til teamet hos vårt medlem, Egde Consulting, som har stått for regi og gjennomføring av kurs-serien som også har gitt mulighet til å bli kjent med spennende lokale, regionale og nasjonale virksomheter som har stått på formidlingsscenen.

Et innholdsrikt program med teoretisk og praktisk ( workshops) gjennomgang har gitt våre deltakere verktøy og erfaringsutveksling innen temaene «Hvorfor Digitalisere?»,  «Teknologi -Hvilke utviklingstrender ser vi, hvordan utnytte muligheten?»,  «Kundedrevet digitalisering – Hvordan ivareta kunder og brukere i digitaliseringsprosessen?» og «Gjennomføring – Hvordan sikre ønsket resultat, og følge dette opp underveis?»

Målsettingen med høstens kurs har vært å skape en større forståelse og kunnskap for hvordan digitalisering kan være et verktøy og muliggjøres for å møte morgendagens krav og fortsatt være en lønnsom bedrift. 

I tillegg har deltakerne fått mulighet til å bygge relasjoner på tvers av bransjer, blitt kjent med hverandres bedrifter, kunnet identifisere felles utfordringer og løsningstips samt fått dypdykk i digitaliseringens betydning, utfordringer og gleder hos en rekke av regionenes hjørnestensbedrifter.

Grimstad Næringsforening har under etablering en egen ressursgruppe for digitalisering som  skal jobbe med relevante digitaliseringstemaer for våre medlemmer fremover.  Lyst til å være med å påvirke, sette agendaen? Du er du hjertelig velkommen  Kontakt vår leder for GNFs Digitaliseringsgruppe, Jøran Bøch, Egde Consulting for info.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support