Påfyll av ny kunnskap og styrking av de ansattes kompetanse er et av virkemidlene for å møte omstilling. Mange har fått sin arbeidssituasjon endret i året som har gått, og usikre tider har gitt store konsekvenser for næringslivet og den enkelte. UiA tilbyr gjennom Handelshøyskolen Executive aktuelle kurs og studier for et næringsliv i endring. Ervervet kompetansen kan brukes i ulike bransjer og stillinger.
Kompetansekursene samler folk fra mange ulike bransjer i regionen, og åpner for gode muligheter til nettverksbygging og samskaping.

Nå har opptaket opptaket til høstens tilbud åpnet, inkludert 3 nye kurstilbud høst 2021:

Transformasjonsledelse: teknologi, bærekraft og industri (10 sp)
Kurstilbudet er utviklet i tett samarbeid med EYDE – og NODE-klyngene, og bygger på erfaringer fra tidligere gjennomført «Eyde leder 1 / Bærekraftig industri». I tillegg til noe undervisning på UiA blir det også samlinger ute hos bedriftene i regionen. Tilbudet er åpent for alle interesserte, uavhengig av arbeidssted og/eller yrkesbakgrunn.

 

Samskapende organisasjoner (7,5 sp)
Flere private, offentlige og frivillige organisasjoner tar i økende grad i bruk samskaping eller co-creation for å skape merverdi for partene gjennom nye organisasjonsprosesser. På dette kurset lærer du hvorfor og hvordan samskaping gjennom empiri og teori kan anvendes i organisasjoner. Du får innføring i organisatorisk samskaping, metoder og verktøy, human resource og verdiskaping.

 

Konfliktforståelse og konflikthåndtering på arbeidsplassen (7,5 sp)
Svært mange ledere oppgir at konflikter og konflikthåndtering er det mest utfordrende aspektet med å være leder, og enkelte undersøkelser viser at ledere bruker opp mot 20 % av sin arbeidstid på å løse konflikter.
Grunnleggende konfliktforståelse og evnen til å analysere konfliktene som oppstår er nyttige verktøy for å håndtere konflikter på arbeidsplassen på en hensiktsmessig måte. Dette tilbudet anbefales til deg som har noen års erfaring fra arbeidslivet, enten som leder, mellomleder, tillitsvalgt eller som rådgiver/koordinator i en HR-funksjon eller tilsvarende.

 

Andre aktuelle tilbud for et næringsliv i endring
Endringsagent – et praktisk lederprogram i endringsledelse
Lederskap, digitalisering og endring
Organisering og ledelse av prosjekter
Det tas også opp nye studenter til Executive MBA-programmet.
Oversikt over alle åpne videreutdanningstilbud ved UiA høsten 2021 finner du HER.
Mer informasjon finner dere i lenkene.
Spørsmål kan rettes til programansvarlig på UiA:
Hilde Vik
Handelshøyskolen Executive
Universitetet i Agder
Tlf: 38 14 22 23 / 959 77414
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support