Vårt medlem, Young Industrial Innovators AS (Yi2), er et nystartet konsulentselskap av og med energiske og nysgjerrige studenter ved Universitetet i Agder. Yi2 er gode på de nyeste trendene og tilbyr tjenester for å øke innovasjonsevnen i norske industribedrifter.
Med nye tanker fra motiverte og dyktige studenter skal de bidra til å øke nyskapingen i norsk industri og utfordre industrien på etablerte prosesser. De gir  industrinæringen i Agder mulighet til å bli kjent med studentressursene på UiA og studentene får en gylden mulighet til delta i den industrielle utviklingen.

Yi2 bidrar som profesjonell kopler mellom næringsliv og UiA. Som konsulentselskap bygger de team med tverrfaglig kompetanse for å sikre de beste resultater for kundene de jobber med.
Yi2 løser oppgaver bedriftene selv ikke har kapasitet til å løse, de er stategiske rådgivere og sparringspartnere ifht teknologivalg og prosessledelse. Som leverandør av avanserte tjenester innen datateknologi, industriell innovasjon, Lean-prosesser og digitaliseringsstrategi samarbeider de tett med Mechatronics Innovation Lab og høster positive tilbakemeldinger fra oppdragsgivere som Elkem, Optilift og CG Glas. De driver også et spennende utviklingsprosjekt  for I4Helse.

Siden  oppstarten i høst viser Yi2 til gode resultater, fornøyde kunder og potensial til snarlig vekst. De ser det som en vinn-vinn når deres medarbeidere i løpet av et prosjekt rekrutteres som fast ansatt hos oppdragsgiver.

Vi noterte flittig og takker styret i Yi2 for interresant dialog og gode innspill da vi sammen med kommunen var på besøk i deres lokaler på UiA. 
Yi2 er en ressurs næringslivet kan spille på lag med – her kan du bli bedre kjent med Yi2.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support