Innovasjon Norge kjører fortløpende behandling med siste frist 30. september for søknader til omstilling av event-, serverings- og reiselivsnæringene.
Grimstad Næringsforening og Forprosjekt Destinasjon Grimstad ønsker deg med på laget. Sammen kan vi søke midler som kan gagne din bedrift og styrke Grimstad som reisemål.
Har du hatt en gjennomsnittlig omsetningssvikt på minimum 30% i perioden desember 2021, januar og februar 2021 ønsker vi SNARLIG kontakt med deg. Kontakt oss her.

Nytt i denne utlysningen er at hele serveringsnæringen kan søke. Ordningen åpner for at virksomheter kan søke om støtte til utviklingsprosjekter som innebærer samarbeid med andre virksomheter. Prosjekter bør ha et langsiktig omstillingsperspektiv for å øke produktiviteten på lang sikt når smittevernstiltakene avvikles.
Tilskuddsordningen skal bidra til å fremme grønn omstilling og bruk av digitale løsninger for å styrke den enkelte bedrifts og Norge som reisemål sin konkurransekraft i et langsiktig perspektiv. Denne typen prosjekter vil derfor kunne prioriteres i utlysningen. Les mer om tilskuddsordningen.
Støtteordning for store, publikumsåpne arrangement i 2021
Myndighetene har innført strenge tiltak og pålagt publikumsbegrensninger som følge av covid-19-utbruddet. I store deler av første halvår 2021 har store, publikumsåpne arrangement vært forbudt. Nå kan arrangører søke om økonomisk støtte.Tilskudd til arrangører/medarrangører av store, publikumsåpne arrangement på minst 200 personer, herunder messer, fagmesser, tivoli og matfestivaler, som skulle vært avholdt i perioden 1. januar-30. juni 2021, og som er avlyst som følge av myndighetspålagte restriksjoner og råd i forbindelse med covid-19. Les mer om støtteordningen.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support