Det siste året har Egde Consulting blitt tredve kolleger rikere og fortsetter vokse.
Egde Consulting er Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester og er spesialisert innen teknologi, rådgivning, utvikling og design. Deres kompetanse bidrar til verdiskapning ved å forbedre, fornye, og forenkle kunders virksomhet. De har kontorer i Grimstad og Kristiansand og har ca åtti medarbeidere.
Nytt om navn:
Øystein Løken: Tjeneste- og forretningsutvikler med lidenskap for å skape merverdi og vekst gjennom realisering av uforløste muligheter og potensialer. 
Bergljot Matre Gåsland: Sivilingeniøren i Fysikk og Matematikk som har hatt ansvar for drift og vedlikehold av det medisinske utstyret og vært med i prosjektet Elektronisk Kurve og Medikasjonsløsning ved Kristiansand Sykehus.
Roger Lea: Økonomen med spesialisering i Innovasjon og Entreprenørskap som startet som kommersiell trainee og jobbet med prosjektplanlegging, risikostyring og analyse.
Gro Kleveland: Forretningsutvikleren som blant annet har utviklet spesifikk kompetanse på bruk av immaterielle verdier og rettigheter som et konkurransefortrinn.
Bård Gunnar Tveit: Konsulent og utvikler som retter fokus på brukerhistorier, løsningsarkitektur og utvikling.
Her kan du bli bedre kjent med Egdes nye medarbeidere.

Foto: Egde Consulting

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support