Gründerne som satser på solenergi og som energiprodusent
Nystartede solenergiselskapet Energifarmen AS er totalleverandør innenfor solenergi og tilbyr nøkkelferdige installasjoner til hytter, privatbolig og næringsbygg.

Fornybare løsninger
Energifarmen jobber tett opp mot lokale håndverkere og har i sin korte fartstid blitt en av Sørlandets største tilbydere av fornybare løsninger innen solenergi. I oppstartsåret har de gått fra en ansatt til tre ansatte.
-Vi har hatt positiv vekst gjennom en periode preget av mye nedgang i markedet som følge av Corona pandemien. sier regnskapssjef Sveinung Isaksen.

Sameie og strømproduksjon
Gründerne bak Energifarmen har studiebakgrunn fra UiA Grimstad og tar i tillegg til å være totalleverandør også sikte på å bli energiprodusent. Høsten 2020 har de inngått sameieavtale med en lokal eiendomsaktør i Østerhus Industripark for å eie solcelleanlegg sammen.
– Første prosjekt er allerede fullført og med dette har vi kommet oss inn på strømproduksjonsmarkedet, forteller Isaksen. For sameieløsningen vår har vi fått tilslag på søknad om midler fra Regionalt Næringsfond Grimstad – det er vi stolte av.
Statlige virkemidler har hjulpet oss under pandemien og vi ser positivt på fortsettelsen og takker for tilliten som næringsfondet har vist oss.

På sikt ønsker Energifarmen å bli den foretrukne partner for solenergiprosjekter i Norge.
-Vi mener derfor det er viktig å inngå et samarbeid med Grimstad Næringsforening for å bygge ut nettverket vårt ytterligere og ser på samarbeid som en mulighet til å spille hverandre gode, fortsetter Isaksen.
Grimstad Næringsforening takker for tilliten, ønsker Energifarmen velkommen som medlem og ser med spenning frem til å følge gründerskapet fremover.

Bak Energifarmen står to unge herrer som har bygget sin kompetanse ved UiA Grimstad
Daglig leder: Sebastian Farmen er utdannet sivilingeniør innen fornybar energi fra UiA i Grimstad og har flere års arbeidserfaring innenfor elektro, har fagbrev som skipselektriker, bachelor i industriell automatisering elektro.
Regnskapssjef: Sveinung Isaksen har tidligere jobbet i finansbransjen, har en bachelorgrad i økonomi og tar nå en master i innovasjon og kunnskapsutvikling ved UiA.

http://www.energifarmen.no/

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support