Nærmere 70 deltakere fra samfunnslivet i Grimstad var samlet 1. november til workshop for å komme med innspill til det kommende arbeidet med ny plan for “Universitetsbyen Grimstad”. Administrasjonen på UIA, politikere og kommuneledelsen, frivilligheten og næringslivet møttes, og ble ledet av masterstudenter fra kurset “Innovasjon i offentlig sektor”. Spørsmålene som ble diskutert var:

Hvordan kan Grimstad bli en mer attraktiv universitetsby?
Hvordan tiltrekke studenter og beholde dem i Agder etter studiene?
Hvordan bør en utviklingsprosess være for Universitetsbyen Grimstad?

Workshopen er en av flere undersøkelser disse studentene gjør i denne forprosessen for å komme med innspill til planprosessen som begynner i januar 2019. Planprosjektet blir samskaping mellom Grimstad kommune, UIA og Grimstad Næringsforening. Kvelden ga tydelige signaler om at det er viktig å få god involvering i prosessen for å skape eierskap til “Universitetsbyen Grimstad” blant folk i Grimstad. Her blir det viktig å også få koblet inn kultur og frivillighten tydelig framover!

Les videre i artikkel på UIAs nettside her

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support